Konsulenter

Bruhn

Carsten Bruhn-Henriksen (called Bruhn)CEO and Senior Consultant

Bruhn har i mere end 25 år arbejdet som ekstern konsulent i internationale organisationer som SAS, Novozymes, Lantmännen Schulstad, Carlsberg, Jysk og Toms samt mellemstore og mindre virksomheder. Han har baggrund fra Institut for Virksomhedelse på DTU, har gæsteforelæst på universitetet og har ledelseserfaring fra IBM og andre virksomheder. Han bruges ofte som coach og teamudvikler på topledelses- og mellemlederniveau. Han har undervist ledere og faciliteret processer i mere end 20 lande.

Bruhn er certicificeret i både E-stimates og Thomas Internationals personprofilværktøjer. Han også uddannet elastiksprings-, inline-, ski- og outdoor-instruktør. Hans passion er at kombinere cutting edge teori med praktiske “serious-play-øvelser”. Målet er altid at KOBLE læringen og værktøjerne direkte til hverdagen så de får positiv effekt i virksomheden.

Bruhn er CEO i MoveMentor – og håndterer alle nye forespørgsler.

  • bruhn@movementor.dk
  • +45 2711 9922
Cecil

Cecil Rye OlsenSenior Consultant and CFO

Cecil har i over 20 år undervist i teamudvikling, samspil og mindfulness. Hun kombinerer faglig dybde med humor og nærvær.

Hun er uddannet Cand. Negot. på Syddansk Universitet og senere projektleder på Reklameskolen i København med efterfølgende ansættelse i den danske reklamebranche. Dette har givet hende et indgående kendskab til mange forskellige brancher og organisationskulturer. Hun har undervist og faciliteret processer i mere end 20 lande.

Cecil er certificeret i E-stimates personprofilværktøj og har desuden et PCD certificat fra Regenerative Leadership Institute i Oregon. Hendes passion er at udfolde og forstå sammenhænge, således at uudnyttet potentiale afdækkes og anvendes praktisk i virksomhedens hverdag.

 Cecil er CFO i MoveMentor og håndterer alle administrative forespørgsler.

  • cecil@movementor.dk
  • +45 2992 4348
Richard

Richard UskiSenior Consultant– Sweden + Norway

Richard har i over 20 år arbejdet med lederskab og udviklingsprogrammer i flere roller – som projektleder, underviser, konsulent, virksomhedsrådgiver og direktør.

Richards fokus er at facilitere grupper i udvikling. Han største styrke er hans erfaring ift at designe og lede processer som frigør menneskelig kapacitet i grupper og organisationer. Især når det gælder innovation, entreprenørskab og forandringsledelse er han specialist.

Richard er en engageret og motiverende formidler, hvilket ofte smitter af på de grupper han arbejder med.

Markus

Markus SchmidtSenior Consultant – Switzerland + Germany + Denmark

Markus har i mere end 20 år arbejdet som coach, proces leder og underviser. Han har udviklet og gennemført internationale lederskabsprogrammer i mange lande.
Med en baggrund fra Institute Höhere Wirtschafts- und Verwaltungsschule, Baselleader og Kaospiloterne i Århus ligger hans styrker både i den teoretiske og i den praktiske del af virksomhedsudvikling.

Han har desuden ledererfaring fra det Schweiziske militær, Beiersdorf AG og Kaospilots Switzerland.

Markus har en behagelig og samtidig engagerende tilgang til workshops, hvilket gør at der i grupperne kommer en naturlig god stemning.

Jesper

Jesper MathisenSenior Consultant – Copenhagen, Denmark

Jesper Mathisen er organisationskonsulent og har arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling i mere end 20 år. Jesper laver lederkurser på højt internationalt niveau – blandt andet for Danske Bank og Udenrigsministeriet. Jesper er certificeret i 3 internationale projektledelsescertificeringer (PMI, Prince2TM, IPMA). En viden der er brugt igennem dels egne projekter, dels omfattende undervisningsaktiviteter indenfor projektledelse og -styring.

Teamudvikling og samarbejde i grupper har været et gennemgående fokus lige siden han som afslutning på sin Kaospilotuddannelse udviklede nye og innovative øvelser og forløb for teams i samarbejde med Oure Idrætshøjskole. Til dette arbejde anvendes ofte en af de persontype profiler (DISK, Insight, Belbin), som Jesper er certificeret i. Udover at være Kaospilot har Jesper en baggrund som HD i organisation og ledelse.

Jesper er en meget erfaren underviser og proceskonsulent, der bringer folk sammen i et let og  legende læringsrum.

Emma

Emma TroedssonSenior Consultant Sweden, Denmark, Norway

Emma har i mere end 20 år arbejdet med lederskab, organisationsudvikling, personlig udvikling, iværksætteri og salg. Hun er senior konsulent, certificeret coach, moderator, procesleder og iværksætter.

Emma fokuserer specielt på personlig udvikling, organisatorisk udvikling og virksomhedsudvikling og på, hvordan de tre hænger sammen. Det er vigtigt for hende at hver forandring, tiltag, projekt etc. giver mening for både personen, organisationen og forretningen.

Emma har arbejdet med internationale koncerner, små iværksætter virksomheder og SMEs. Hun er varm, skarp og nysgerrig.

Boel

Boel MörnerSenior Consultant Sweden, Coach, Process Leader, Lecturer

  • Udvikler og faciliterer ledelsesprogrammer og teamudvikling
  • Uddannet ved Stockholms Universitet, certificeret individ og team coach (PCC & TCPC),
  • Trænet i kommunikation, samt forskellige kurser i gruppeudvikling og ledelse.
  • Ledelseserfaring som executive filmproducer både nationalt og internationalt.
Jacob

Jacob NilssonSenior Consultant

Jacob har de seneste 15 år arbejdet i ledende HR-roller med stort fokus på ledelse og organisationsudvikling samt kulturelle processer. Det meste af denne tid er blevet brugt i IKEA og i internationale farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder.

I årene som Global HR Director i medicinalindustrien byggede han en stærk og lærende organisation, hvor udviklingen af ​​kompetence, medarbejdere og kultur gik i samme tempo som den ambitiøse vækstrejse.

Jacob har en HR-uddannelse fra Lunds Universitet og er certificeret i flere personlighedsværktøjer (Predictive Index, OPQ, Garuda) som er baseret på DISC eller Big Five.

Jacob er en tillidsvækkende og engagerende facilitator, der problemfrit bevæger sig mellem praktisk anvendelse og overordnet strategi.