Unfolding Excellence in Individuals, Teams and Organisations

Konsulenter

Bruhn foto

Carsten Bruhn-Henriksen

CEO and Senior Consultant

Bruhn har igennem de sidste 20 år arbejdet som ekstern konsulent i internationale organisationer som SAS, Statoil, Lantmännen Schulstad, Carlsberg samt mellemstore og mindre virksomheder. Han har baggrund fra Institut for Virksomhedelse på DTU, har gæsteforelæst på universitetet og har ledelseserfaring fra IBM og andre virksomheder. Han bruges ofte som coach og teamudvikler på topledelses- og mellemlederniveau. Han har undervist ledere og faciliteret processer i mere end 20 lande.

Bruhn er certicificeret i både E-stimates og Thomas Internationals personprofilværktøjer. Han også uddannet elastiksprings-, inline-, ski- og outdoor-instruktør. Hans passion er at kombinere cutting edge teori med praktiske “serious-play-øvelser”. Målet er altid at KOBLE læringen og værktøjerne direkte til hverdagen så de får positiv effekt i virksomheden.

Bruhn er CEO i MoveMentor – og håndterer alle nye forespørgsler.
E-mail: bruhn@movementor.dk
Telefon: (+45) 27119922

Cecil hvid baggrund

Cecil Rye Olsen

Senior Konsulent og Administrativ leder

Cecil har gennem de sidste 12 år undervist i teamudvikling, samspil og mindfulness. Hun kombinerer faglig dybde med humor og nærvær.

Hun er uddannet Cand. Negot. på Syddansk Universitet og senere projektleder på Reklameskolen i København med efterfølgende ansættelse i den danske reklamebranche. Dette har givet hende et indgående kendskab til mange forskellige brancher og organisationskulturer. Hun har undervist og faciliteret processer i mere end 20 lande.

Cecil er certificeret i E-stimates personprofilværktøj og har desuden et PCD certificat fra Regenerative Leadership Institute i Oregon. Hendes passion er at udfolde og forstå sammenhænge, således at uudnyttet potentiale afdækkes og anvendes praktisk i virksomhedens hverdag.

 Cecil er CFO i MoveMentor og håndterer alle administrative forespørgsler.

E-mail: cecil@movementor.dk

Telefon: (+45) 29924348

Richard pasfoto

Richard Uski

Senior Konsulent – Sverige + Norge

Richard har igennem de sidste 14 år arbejdet med lederskab og udviklingsprogrammer i flere roller – som projektleder, underviser, konsulent, virksomhedsrådgiver og direktør.

Richards fokus er at facilitere grupper i udvikling. Han største styrke er hans erfaring ift at designe og lede processer som frigør menneskelig kapacitet i grupper og organisationer. Især når det gælder innovation, entreprenørskab og forandringsledelse er han specialist.

Richard er en engageret og motiverende formidler, hvilket ofte smitter af på de grupper han arbejder med.
E-mail: richard@movementor.dk
Telefon: (+46) 702 459 599

Markus

Markus Schmidt

Senior Konsulent – Schweiz + Tyskland + DK
Markus har igennem de sidste 15 år arbejdet som coach, proces leder og underviser. Han har udviklet og gennemført internationale lederskabsprogrammer i mange lande.
 
Med en baggrund fra Institute Höhere Wirtschafts- und Verwaltungsschule, Baselleader og Kaospiloterne i Århus ligger hans styrker både i den teoretiske og i den praktiske del af virksomhedsudvikling. 
 
 
Han har desuden ledererfaring fra det Schweiziske militær, Beiersdorf AG og Kaospilots Switzerland.
 
Markus har en behagelig og samtidig engagerende tilgang til workshops, hvilket gør at der i grupperne kommer en naturlig god stemning.

E-mail: markus@movementor.dk
Telefon Danmark: (+45) 2680 1107
Telefon Schweiz: (+41) 787 446 046

jesper mathisen farvefoto

Jesper Mathisen

Senior Konsulent – København

Jesper Mathisen er organisationskonsulent har arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling gennem de sidste 14 år. Jesper laver lederkurser på højt internationalt niveau – blandt andet for Danske Bank og Udenrigsministeriet. Jesper er certificeret i 3 internationale projektledelsescertificeringer (PMI, Prince2TM, IPMA). En viden der er brugt igennem dels egne projekter, dels omfattende undervisningsaktiviteter indenfor projektledelse og -styring.

Teamudvikling og samarbejde i grupper har været et gennemgående fokus lige siden han som afslutning på sin Kaospilotuddannelse udviklede nye og innovative øvelser og forløb for teams i samarbejde med Oure Idrætshøjskole. Til dette arbejde anvendes ofte en af de persontype profiler (DISK, Insight, Belbin), som Jesper er certificeret i. Udover at være Kaospilot har Jesper en baggrund som HD i organisation og ledelse.

Jesper er en meget erfaren underviser og proceskonsulent, der bringer folk sammen i et let og  legende læringsrum.

E-mail: jesper@movementor.dk
Telefon: (+45) 2477 0713

Emma Troedsson

Emma Troedsson

Senior konsulent i Sverige, Danmark, Norge

Emma har de seneste 16 år arbejdet med lederskab, organisationsudvikling, personlig udvikling, iværksætteri og salg. Hun er senior konsulent, certificeret coach, moderator, procesleder og iværksætter.

Emma fokuserer specielt på personlig udvikling, organisatorisk udvikling og virksomhedsudvikling og på, hvordan de tre hænger sammen. Det er vigtigt for hende at hver forandring, tiltag, projekt etc. giver mening for både personen, organisationen og forretningen.

Emma har arbejdet med internationale koncerner, små iværksætter virksomheder og SMEs. Hun er varm, skarp og nysgerrig.

E-mail: emma@movementor.dk
Phone: (+46) 723 728292

Boel Mörner

Coach, Procesleder, Underviser
  • Udvikler og faciliterer ledelsesprogrammer og teamudvikling 
  • Uddannet ved Stockholms Universitet, certificeret individ og team coach (PCC & TCPC),
  • Trænet i kommunikation, samt forskellige kurser i gruppeudvikling og ledelse.  
  • Ledelseserfaring som executive filmproducer både nationalt og internationalt.

Mission

Vi udfolder det enorme potentiale, der ligger skjult i alle individer, teams og organisationer.

Det sker gennem innovative ledelsesværktøjer og helhedsorienterede udviklingsprocesser, der lokalt og globalt flytter vores kunder frem i førerfeltet indenfor deres branche.

Adresse

MoveMentor
Sildeballe 17, 8305 Samsoe, Denmark
Mobile: +4527119922