Unfolding Excellence in Individuals, Teams and Organisations

Grænseflade-workshops

Grænsefladeproblemer er ikke negative – de er potentiale!

MoveMentor faciliterer løsning af grænsefladeproblemstillinger mellem afdelinger i en virksomhed. Det handler om at løse problemer, spare diskussioner – og penge!

En arketypisk grænsefladeproblematik er mellem produktionen og salg/marketing. Produktionen forventer klare langsigtede salgsprognoser fra salgsafdelingen, men får i stedet hasteordrer.  Salgsafdelingen forventer fleksibilitet fra produktionen, men får kun brok – selv når de sælger ekstra godt. Problemstillingen har eksisteret siden industrialismens fødsel.

Løsningen er en kvalificeret dialogproces, Departmental Interface Development Process (DIDPRO) som bygger på mediationsprocessen og beslægtede værktøjer.

De positive effekter ved at løse grænseflade-problemstillinger er betydelige. Ikke kun for den daglige trivsel, men også for den økonomiske bundlinje. Løsning af grænsefladen mellem Salg og Produktion har i visse tilfælde givet reduktion af spild med 35% og øget indtjening på 25%.

Konflikter er ikke farlige. Vi kan i stedet betragte dem som fastlåst energi. Når en konflikt løses, bliver den bundne energi til positiv energi, og parterne oplever en tilstand, der er væsentlig bedre end deres normalsituation. Derfor ligger der et stort menneskeligt og økonomisk potentiale i at løse små og store konflikter.

MoveMentor har  bl.a gennemført grænsefladeworkhops for afdelinger i:

lantmannen schulstad logo sas_logo_100x100 

——————————————-

“Tak for en fantastisk gennemført og veltilrettelagt proces.”
Bernhard Richardson, HR Koncerndirektør, SAS

——————————————-

“Prestigeløst og afvæbnende. I skabte tillid i gruppen udover det sædvanlige!”

Pia Lövgren, SAS

——————————————-

 

Mission

Vi udfolder det enorme potentiale, der ligger skjult i alle individer, teams og organisationer.

Det sker gennem innovative ledelsesværktøjer og helhedsorienterede udviklingsprocesser, der lokalt og globalt flytter vores kunder frem i førerfeltet indenfor deres branche.

Adresse

MoveMentor
Sildeballe 17, 8305 Samsoe, Denmark
Mobile: +4527119922